Yritys

Annukka Lahti Design on käsityöyritys, joka tarjoaa korkealuokkaisia jalometallialan palveluja. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sen periaatteisiin kuuluvat innovatiivinen suunnittelu ja asiakaslähtöinen palvelu.

Piensarjojen ja liikelahjojen lisäksi valmistan tilaustöitä jalometalleista, kuten kelta- ja valkokullasta sekä hopeasta. Uniikit tilaustuotteet suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja hänen toiveidensa mukaisesti.

Tuotteen luomisen perustana ovat asiakkaan mielikuvat, tarinat ideat ja ajatukset jotka herätetään eloon eri materiaalien keinoin. Suunnittelemani ja valmistamani tuotteet ovat käsityötuotteita, joissa kauniin ulkomuodon lisäksi näkyy tekijän kädenjälki ja arvomaailma.

Teen myös muutostöitä ”vanhasta uutta” periaatteella. Mummon sormus tai korulippaasta löytynyt rintarossi voi saada uuden elämän muutoksilla, jotka tekevät materiaaleille oikeutta. Vanhoista koruista voidaan myös käyttää osia uusiin tuotteisiin.

Vuonna 2011 Annukka Lahti Design on siirtynyt Kello ja Kulta Hippu Oy:n alaisuuteen, mutta toiminta jatkuu muuttumattomana. Tekijää voi tulla tapaamaan liikkeeseemme Alajärvellä Keskuskatu kymmeneen. Ota huomioon, että jotkut päivät ovat kiireisiä, kuten perjantait ja lauantait, jolloin on hyvä varata aika puhelimitse.

 

 

ANNUKKA LAHTI DESIGN

Keskuskatu 10

62900 Alajärvi, Finland

Puh. 06 557 5770

info@annukkalahtidesign.fi

© Annukka Lahti Design